تمدید ویزای تحصیلی استرالیا

تمدید ویزای تحصیلی استرالیا

برای کسانی که ویزای تحصیلی استرالیای آنها در حال اتمام است و مایل به تمدید ویزای تحصیلی خود هستند.
ما به شما کمک می‌کنیم تا دوره‌های آموزشی و ویزای تحصیلی استرالیای مناسب خود را انتخاب کنید.
اگر که مایل به تمدید ویزای تحصیلی استرالیای خود هستید باید ویزای موقت داشته باشید که شامل هیچکدام از موارد زیر نباشد:
• ویزای کاری خدماتی موقت کنسولی و یا دیپلماتیک (زیرمجموعه ۴۲۶)

• ویزای موقت کاری مرتبط با موارد کنسولی یا دیپلماتیک (زیرمجموعه ۴۰۳)
• ویزای موقت دیپلماتیک (زیرمجموعه ۹۹۵)، دارندگان ویزای اصلی. این یعنی اعضای خانواده دارنده ویزای موقت دیپلماتیک (زیرمجموعه ۹۹۵) میتوانند برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایند.
• ویزای ترانزیت (زیرمجموعه ۷۷۱)
• ویزای مهمان (زیرمجموعه ۶۰۰) برای دیدار اعضای خانواده.
در شرایط خاص اگر ویزای تحصیلی شما در ۲۸ روز گذشته به پایان رسیده باشد میتوانید برای ویزای جدید تحصیلی اقدام نمایید.

تماس با ما برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره تمدید ویزای تحصیلی استرالیا.

  وقت مشاوره رایگان
جهت بهره مندی از تخفیف ویژه و گرفتن وقت مشاوره رایگان ، لطفا فرم زیر را پر نمایید، به زودی با شما تماس خواهیم گرفت.
جهت مشاوره تلفنی نیز میتوانید با شماره 02188641517 .تماس بگیرید

نظر تا الان قرار گرفته است

avatar
500