ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا

  وقت مشاوره رایگان

انواع ویزاهای تحصیلی استرالیا:

ویزای دانشجویی (subclass 500)

این نوع ویزا به دانشجو اجازه می‌دهد که در یک رشته تمام وقت ادامه تحصیل دهد.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا:

جهت دریافت ویزای تحصیلی استرالیا هر فرد باید دارای شرایط زیر باشد.

  • حداقل سن ۶ سال
  • داشتن پذیرش تحصیلی از یکی از موسسات آموزشی استرالیا
  • داشتن بیمه سلامت
  • توانایی تامین مالی خود در طول تحصیلات

طول مدت تحصیل:

حداکثر تا ۵ سال تمام وقت یا پاره وقت

هزینه اخذ ویزای تحصیلی استرالیا :

شروع از 550  دلار استرالیا

با داشتن ویزای تحصیلی استرالیا شما قادر خواهید بود:

در یک رشته تحصیلی تمام وقت ثبت‌نام کنید

اعضای درجه یک خانواده خود را به استرالیا بیاورید

قبل از تقاضای ویزای تحصیلی استرالیا داشتن پذیرش تحصیلی از یکی از موسسات آموزشی استرالیا الزامیست

GTE  چیست؟

اداره مهاجرت استرالیا جهت ارزیابی واقعی افرادی که تقاضای ویزای تحصیلی استرالیا را دارند این ارزیابی را بوجود آورده تا از صحت درخواست ویزای تحصیلی استرالیا  فقط جهت تحصیل در استرالیا و نه بعنوان راهی جهت اقامت افراد در استرالیا مطمعن گردد.

این ارزیابی شامل تمام انواع ویزاهای تحصیلی استرالیا می‌شود و مامور اداره مهاجرت استرالیا تشخیص خواهد داد که آیا مقصود متقاضی ویزای تحصیلی استرالیا فقط جهت ادامه تحصیل و اقامت موقت در این کشور است.

متقاضی باید اداره مهاجرت استرالیا را متقائد کند که نیت او از درخواست ویزای تحصیلی استرالیا فقط ادامه تحصیل و اقامت موقت تا پایان تحصیلات در استرالیا می‌باشد و نمی‌خواهد از آن بعنوان راهی جهت اقامت دائم استرالیا استفاده کند.

ارزیابی GTE ویزای تحصیلی استرالیا شامل:

  • شرایط شخص متقاضی ویزای تحصیلی استرالیا
  • تاریخچه درخواست مهاجرت فرد به استرالیا
  • اگر شخص متقاضی ویزای تحصیلی استرالیا زیر ۱۸ سال سن داشته باشد و هر کدام از والدین او درخواست دریافت ویزای گاردین کرده باشند نیت فرد درخواست کننده ویزای گاردین نیز بررسی خواهد شد.
  • هر نوع بررسی دیگری که لازم باشد از متقاضی دریافت ویزای تحصیلی استرالیا انجام خواهد شد
  • این ارزیابی شامل آن دسته از دانشجویانی که تحصیلات خود را در استرالیا به اتمام رسانیده‌اند و حالا به دنبال تکمیل مهارت‌های مورد نیاز بازار کار استرالیا جهت یافتن شغل و تبدیل ویزای تحصیلی استرالیا به اقامت دائم هستند نمی‌شود.

ما می‌توانیم در موارد زیر جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا به شما کمک کنیم

  • نیازها‌ی زبان انگلیسی
  • نمره مورد نیاز زبان انگلیسی
  • نیازمندی‌های مربوط به نشان دادن تمکن مالی
  • بیمه درمانی