سیر تا پیاز ویزای تحصیلی استرالیا (از شرایط سنی تا ارزیابی GTE)

انواع ویزای تحصیلی استرالیا

  • ویزای دانشجویی استرالیا (subclass 500)

این نوع ویزا به دانشجو اجازه می‌دهد که در یک رشته تمام وقت ادامه تحصیل دهد.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

جهت دریافت ویزای تحصیلی استرالیا در سال 2019 هر فرد باید دارای شرایط زیر باشد:

  • حداقل سن ۶ سال (برای کسب اطلاعات درباره تحصیل دانش آموزان در استرالیا به صفحه تحصیل در مدارس استرالیا مراجعه نمایید)
  • داشتن پذیرش تحصیلی از یکی از موسسات آموزشی استرالیا
  • داشتن بیمه سلامت
  • توانایی تامین مالی خود در طول تحصیلات

ویزای تحصیلی استرالیا

طول مدت تحصیل

حداکثر تا ۵ سال تمام وقت یا پاره وقت

هزینه اخذ ویزا تحصیلی استرالیا

  • دانشجو: 575 دلار استرالیا
  • همراه دانشجو: 430 دلار استرالیا
  • همراهان زیر 18 سال: 140 دلار استرالیا

(برای مشاهده هزینه ی تحصیل در استرالیا به صفحه هزینه تحصیل در استرالیا در مقاطع مختلف مراجعه نمایید)

ویژگی ها و امتیازات ویزای دانشجویی استرالیا

با داشتن ویزای دانشجویی استرالیا شما قادر خواهید بود:

  • در یک رشته تحصیلی تمام وقت ثبت‌نام کنید.
  • اعضای درجه یک خانواده خود را به استرالیا بیاورید.
  • دانشجویان می توانند برای افراد خانواده خود (فقط همسر و فرزندان زیر 18 سال)به عنوان همراه تقاضای ویزا کنند.
  • دانشجویان زیر 18 سال می توانند برای مادر یا پدر خود درخواست ویزای قیم داشته باشند.
  • قبل از تقاضای ویزای تحصیلی استرالیا داشتن پذیرش تحصیلی از یکی از موسسات آموزشی استرالیا الزامیست.

واجد شرایط بودن برای ویزای دانشجویی استرالیا – GTE چیست؟

اداره مهاجرت استرالیا جهت ارزیابی واقعی افرادی که تقاضای ویزای دانشجویی استرالیا را دارند این ارزیابی را بوجود آورده تا از صحت درخواست ویزای تحصیلی استرالیا فقط جهت تحصیل در استرالیا و نه بعنوان راهی جهت اقامت افراد در استرالیا مطمئن گردد.

این ارزیابی شامل تمام انواع ویزاهای تحصیلی استرالیا می‌شود و مامور اداره مهاجرت استرالیا تشخیص خواهد داد که آیا مقصود متقاضی ویزای تحصیلی استرالیا فقط جهت ادامه تحصیل و اقامت موقت در این کشور است.

متقاضی باید اداره مهاجرت استرالیا را متقاعد کند که نیت او از درخواست ویزای تحصیلی استرالیا فقط ادامه تحصیل و اقامت موقت تا پایان تحصیلات در استرالیا می‌باشد و نمی‌خواهد از آن بعنوان راهی جهت اقامت دائم استرالیا استفاده کند.

ارزیابی GTE ویزای دانشجویی استرالیا شامل:

  • شرایط شخص متقاضی ویزای تحصیلی استرالیا
  • تاریخچه درخواست مهاجرت فرد به استرالیا
  • اگر شخص متقاضی ویزای تحصیلی استرالیا زیر ۱۸ سال سن داشته باشد و هر کدام از والدین او درخواست دریافت ویزای گاردین کرده باشند نیت فرد درخواست کننده ویزای گاردین نیز بررسی خواهد شد.
  • هر نوع بررسی دیگری که لازم باشد، از متقاضی دریافت ویزای دانشجویی استرالیا، انجام خواهد شد.

این ارزیابی شامل آن دسته از دانشجویانی که تحصیلات خود را در استرالیا به اتمام رسانیده‌اند و حالا به دنبال تکمیل مهارت‌های مورد نیاز بازار کار استرالیا جهت یافتن شغل و تبدیل ویزای دانشجویی استرالیا به اقامت دائم هستند نمی‌شود.

ویزای تحصیلی استرالیا بدون مدرک زبان و آیلتس(ielts)

برحسب تجربه، برایمان بسیار پیش می آید که متقاضیان تحصیل در استرالیا قصد دارند بدون اخذ مدرک زبان، ویزای تحصیلی استرالیا را کسب کنند.

جواب یک کلمه است: امکان ندارد!

خدمات شرکت MYC

ما می‌توانیم در موارد زیر جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا به شما کمک کنیم:

  وقت مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *