ویزای موقت استرالیا پس از فارغ التحصیلی

ویژگی‌ها
این ویزا برای فارغ التحصیلان از دانشگاه‌های استرالیاست و امکان کار کردن را پس از پایان تحصیلات فراهم می کند.
شرایط
شرایط واجدین شرایط این ویزا:
زیر ۵۰ سال سن
مقیم بودن در استرالیا
داشتن ویزای معتبر استرالیا
به زبان انگلیسی تسلط
فارغ التحصیل از یکی از رشته های موجود در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (SOL)
مدت اعتبار این ویزا یا زمانبندی
مدت زمان این ویزا بستگی به شرایط شما در زمان اقدام دارد. اگر اعضای خانواده شما بخواهند شما را در استرالیا همراهی کنند، ویزای همراهان هم به اندازه ویزای شما اعتبار خواهد داشت.

Graduate Work stream *
این ویزا از زمان صدور تا ۱۸ ماه اعتبار دارد.
Post-Study Work Stream *
اعتبار این ویزا بین ۲ تا ۴ سال است که بستگی به مدرک تحصیلی ای دارد که شما با آن برای این ویزا اقداک کرده اید.
مقطع کارشناسی (لیسانس)،لیسانس افتخاری و کارشناسی ارشد ( فوق لیسانس)، ۲ سال اعتبار
مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی
مقطع دکترا، ۴ سال (Master by Research)
امکاناتی که این ویزا به شما می دهد
این ویزا به شما و خانوادتان این امکان را می دهد که پس از فارغ التحصیلی موقتاً در استرالیا سکونت داشته باشید و در زمان سکونت می توانید :
سفرکنید
کار کنید
درس بخوانید

  وقت مشاوره رایگان
جهت بهره مندی از تخفیف ویژه و گرفتن وقت مشاوره رایگان ، لطفا فرم زیر را پر نمایید، به زودی با شما تماس خواهیم گرفت.
جهت مشاوره تلفنی نیز میتوانید با شماره 02188641517 .تماس بگیرید

نظر تا الان قرار گرفته است

avatar
500